10 Manieren waarop we onze keukens verpesten zonder dat we het doorhebben

De eindeloze actie en creatie die in je keuken plaatsvindt, kan het moeilijk maken om op te merken of je fouten maakt in het proces. Of het nu gaat om koken, schoonmaken of opbergen, elk klein detail is cruciaal om de plek er zo goed als nieuw uit te laten zien. Zelfs een papieren handdoek kan bijvoorbeeld schade veroorzaken.

Laten we eens kijken hoe we de situatie kunnen verbeteren!

1. Het gebruik van papieren doekjes om elk oppervlak af te vegen
Het blijkt dat papieren doekjes niet geschikt zijn voor het afvegen van elk oppervlak, zoals bijvoorbeeld glazen of gelakte houten aanrechtbladen en tafels. Papieren handdoeken kunnen schurend zijn, waardoor het risico bestaat dat ze krassen achterlaten op deze kwetsbare oppervlakken. In plaats daarvan kunt u een zachte doek gebruiken die niets beschadigt.

- Advertentie -

2. De manier waarop je je messen opbergt over het hoofd zien
Één veelgemaakte fout die velen van ons maken is het bij elkaar leggen van alle messen in dezelfde lade. De messen worden daar niet beschermd tegen een constante botsing, omdat de lade steeds opnieuw wordt geopend en gesloten. Het zal leiden tot vroege schade. In plaats daarvan kan je overwegen om je messen te bewaren in een messenblok of om elk mes te bedekken met iets dat hen geen schade kan aanrichten.

Op de volgende pagina lees je de andere manieren.

Pagina 1/3

- Advertentie -
- Advertentie -
play-sharp-fill