3 Gemakkelijke manieren om haar op natuurlijke manier te verven

Het voelt altijd prettig om in de spiegel te kijken en te zien dat je haar stralend gezond is. In ons streven naar een ideale look gebruiken we echter vaak behandelingen die meer kwaad dan goed doen en die alleen maar een kortstondige illusie van perfectie creëren.

Wij hebben 3 gemakkelijke manieren voor jou gevonden om je haar op een natuurlijke manier te verven.

- Advertentie -

Degenen die bruin haar hebben kunnen het glanzend maken en mooie diepe tinten geven door het gebruik van een mengsel van salie en rozemarijn.

Wat je nodig hebt:
Salie (gedroogd) – 4-6 el.
Rozemarijn – 1-2 el.
De exacte hoeveelheid is afhankelijk van de haarlengte en het gewenste effect.

Verfproces:
Voeg alle ingrediënten toe aan kokend water. Laat het mengsel op laag vuur 4 minuten koken en laat het vervolgens ongeveer een uur brouwen. Spoel het haar herhaaldelijk schoon met het mengsel. U kunt dit middel dagelijks op droog haar aanbrengen met een spuitpistool. Blijf de procedure herhalen om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Kleurtinten:
Voor een meer doordrenkte kleur, voeg zwarte thee toe. Gouden glans kan worden bereikt door rozemarijn te vervangen door kamille. Mooie bruine tinten vereisen een afkooksel van lindeboombladeren en takjes, terwijl diepere bruine tinten kunnen worden bereikt met walnootschilfers.

Extra advies: Het is de moeite waard om er rekening mee te houden dat natuurlijke kleurstoffen meestal een haarkleurverandering van 1-2 tinten opleveren.

Lees op de volgende pagina verder als je donker of blond haar hebt.

Pagina 1/3

- Advertentie -
- Advertentie -