6 Schoonheidsproducten die je niet meer hoeft te kopen

Er is een mythe over sommige schoonheidsproducten die zonder het gebruik ervan, je huid niet kan stralen. Volgens een enquête is 16% van de cosmetische producten gewoon geldverspilling. Vandaag zullen we met dit artikel je kennis over de producten die je niet hoeft te kopen en je geld verspillen vergroten.

- Advertentie -

Vrouwelijke scheercrèmes en -schuim
Vrouwen zouden geen geld uit moeten geven aan de aankoop van scheercrèmes en -schuim voor vrouwen. Schuim en scheercrèmes maken je haar glad en hydrateren je huid, wat helpt bij het gladscheren. De inhoud van zowel mannelijke als vrouwelijke scheerschuim en gels is hetzelfde. Het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke scheergels is de geur en de verpakking. Als deze twee dingen je niet veel uitmaken, dan kun je mannelijke scheergel en scheerschuim kopen omdat ze veel minder kosten dan vrouwelijke producten. Je kunt zelfs haarconditioner en hydraterende douchegel gebruiken om het haar glad te maken.

Nekcrème
Het is niet nodig om een speciale nekcrème te kopen om je nek te hydrateren. De huid van uw hals is zeer gevoelig en moet regelmatig worden gehydrateerd. Je kunt een dagelijkse moisturizer gebruiken die je op je gezicht gebruikt. Het hydrateert ook de gevoelige huid van je nek.

Lees over de andere producten op de volgende pagina.

Pagina 1/2

- Advertentie -
- Advertentie -