6 Tips die je zullen ondersteunen bij het kiezen van de juiste producten om hardnekkige buikvetten te verliezen.

Als we met ons dieet beginnen, kunnen we het doelwit worden van een aantal populaire voedingsmythes. Het kiezen van magere producten in de supermarkt, het weggooien van gebak, en het consumeren van een enorme hoeveelheid “gezonde” yoghurt enzovoorts, al deze dingen geven ons een permanent hongergevoel, maar het hardnekkige buikvet rond onze taille blijft op dezelfde plaats.

Het is niet nodig om jezelf uit te hongeren of eindeloos veel calorieën te tellen op weg naar een platte buik. We ontdekten enkele wetenschappelijk bewezen dieettips die je helpen je lichaam vorm te geven zonder alle eindeloze martelingen en opofferingen.

ADVERTENTIE

1. Kies voor gebakjes gemaakt van kokosnootmeel.
Het meest pijnlijke aan het begin van een dieet is waarschijnlijk dat je bagels, brood en cake moet afwijzen. Het is echter niet de bagel zelf die onze buiken in een kussentje kan veranderen, maar het soort meel waar het van gemaakt is. Er zijn bepaalde soorten meel die niet op basis van graan zijn, zoals kokosnootmeel, quinoa-meel en boekweitmeel.

Kokosnootmeel is rijk aan vetzuren die anders worden verwerkt dan andere vetten. Één van de voordelen is dat het de honger en eetlust vermindert, de bloedsuikerspiegel stabiel houdt en voorkomt dat er zich lichaamsvet ophoopt. Quinoa- en boekweitmeel zijn vrij van verzadigde vetten, wat helpt om het eten van eetbuien onder controle te houden en een gezonde spijsvertering te bevorderen.

2. Knoflook kan stinken, maar het is dé beste vriend van je taille.
Knoflook is misschien geen goed idee voor of tijdens een romantisch
diner, maar het kan wonderen doen op je taille. Tal van studies suggereren dat het toevoegen van knoflook aan je dieet de omvang van je buik kan verminderen, zolang het maar goed gekookt is. Je moet echter niet verwachten dat knoflook je totale lichaamsgewicht of BMI zal beïnvloeden, zoals sommige mythes beweren. De belangrijkste missie is om je taille vorm te geven.

Lees de laatste 4 tips op de volgende pagina!

Pagina 1/2

ADVERTENTIE