De dokters schrikken als ze dit vinden in een man zijn achterste tijdens een spoed operatie

Een volwassen man moest halsoverkop een spoedoperatie ondergaan nadat hij een blikje in zijn achterwerk had gekregen.
Nee, dit is geen kinderachtige grappigheid: een niet-geïdentificeerde 30-jarige man had medische hulp nodig “twee uur nadat hij een deodorantbusje in zijn rectum had ingebracht”, volgens een pijnlijk case study gepubliceerd in het Visual Journal of Emergency Surgery.
De Iraanse patiënt had last van “acute buikpijn” als gevolg van zijn vreselijke zoektocht naar seksueel genot via wat in medische kringen “vreemd voorwerp” of “FB” wordt genoemd, meldden zijn behandelend artsen op de afdeling spoedeisende hulp van de Tehran University of Medical Sciences.

- Advertentie -

Mede-auteurs van de studie, Dr. Seyedhossein Seyedhossieni-davarani, Dr. Mahdi Zangi en Dr. Mohammad Eftekhari schreven dat, hoewel dit een “ongewone presentatie” is op elke afdeling spoedeisende hulp, het meestal “zelf ingebracht rectaal bij mannelijke jongeren met erotische neigingen” is.
Volgens de co-auteurs waren er aanvankelijk geen bijbehorende symptomen zoals misselijkheid, braken, rectale bloeding of afwijkende darmbewegingen. De vitale functies van de patiënt waren ook normaal en hij had geen voorgeschiedenis van medische aandoeningen of drugsgebruik, behalve een “ongecompliceerde eerdere inbreng van een vreemd voorwerp in het rectum”.

Lees verder op de volgende pagina!

- Advertentie -
- Advertentie -
play-sharp-fill