Dit is hoevaak je gebit schoongemaakt worden

Het is van cruciaal belang voor de spijsvertering, de uitspraak en zelfs de emotionele uitdrukking. Daarom is het belangrijk om onze tanden in goede conditie te houden. Naast regelmatig poetsen en flossen en het eten van voedsel dat onze botten versterkt, kunnen we de gezondheid van onze tanden ook bevorderen door regelmatig onze tanden te laten reinigen.

- Advertentie -

De voordelen van een regelmatige gebitsreiniging zijn talrijk. Volgens de website van tandartspraktijk M. Vajdi, DDS kunnen regelmatige reinigingen vlekken en een zure adem tegengaan. Ze beschermen tegen gaatjes, verlies van tanden en tandvlees en minimaliseren het risico op andere gezondheidsproblemen die verder gaan dan de mond. Een regelmatig gebitsonderzoek kan zelfs helpen om het risico op hart- en vaatziekten en diabetes te verlagen. Niet alleen dat, maar regelmatig uw tanden laten reinigen kan helpen bij de vroege opsporing van mondkanker. 

We snappen het – bezoekjes aan de tandarts zijn niet altijd leuk. Van het geluid van de boor tot het schrapende gevoel op je tanden, routinebehandelingen zijn niet bepaald iets waar we naar uitkijken op onze kalender. Maar toch, hoe vaak zouden we die tandartsafspraken moeten plannen? Lees verder op de volgende pagina!

- Advertentie -
- Advertentie -
play-sharp-fill