Dit zegt de vorm van jouw voet over je persoonlijkheid

Velen van ons hebben ooit wel eens een handlees-sessie gehad bij een waarzegster. Dit kan zeer interessant zijn en heeft mij persoonlijk verrassend veel inzicht gegeven in mijn leven en persoonlijkheid. Maar wat ik niet wist, is dat de vorm van je voeten ook veel over je persoonlijkheid kan vertellen.

- Advertentie -

Het klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar reflexoloog Jane Sheehan is ervan overtuigd dat je veel over iemands persoonlijkheid kunt zeggen door naar de voeten te kijken.

Ik heb niet onomstotelijk vast kunnen stellen of dit waar is of niet, maar bij mij klopte het wel. Bekijk hieronder de 4 persoonlijkheden (A, B, C en D om het simpel te houden) en deel dit artikel met je vrienden om te zien of het bij hen ook klopt.

Lees verder op de volgende pagina om er achter te komen wat de vormen A, B, C en D zeggen over je persoonlijkheid.

Pagina 1/5

- Advertentie -
- Advertentie -