Dochter negeert moeder dus ze verzint een slimme truc om haar te bereiken op Roblox

Als je ze niet kunt verslaan, doe dan met ze mee. Een moeder in Chicago gaat viral onder zowel ouders als gamers omdat ze op Roblox inlogt en haar 11-jarige dochter oproept het eten te ontdooien.
ChaCha Watson zei dat ze haar dochter Miracle herhaaldelijk had proberen te bellen om haar op te dragen bevroren knoflookbrood en lasagne klaar te zetten zodat ze het in de oven kon doen als ze thuiskwam. Maar Watson beweerde dat de preteen het te druk had in de online wereld. Specifiek in het levenssimulatiespel Berry Avenue van Roblox, om het op te merken.

- Advertentie -

Watson vertelde Today.com dat ze het spel al meer dan een jaar met haar dochter speelt en wist dat haar avatar snel de speler van Miracle kon bereiken als ze zich aanmeldde. Eenmaal online, zei Watson dat ze haar dochters avatar in een virtuele auto confronteerde.
“Ze zat toevallig in het beginstadium wanneer je voor het eerst op het spel verschijnt. Dus toen ik tevoorschijn kwam, kwam zij toevallig tevoorschijn,” vertelde Watson aan de krant. “En ik zei: ‘Je ziet me roepen!’ en toen had ze zoiets van: ‘Het spijt me mam.’ ” Lees verder op de volgende pagina

- Advertentie -
- Advertentie -