NET BINNEN: Enorm verdrietig afscheid Frank Visser: ‘Het lot had anders besloten’

Onlangs heeft Mr. Frank Visser zijn biografie gepubliceerd, genaamd “Met vallen en opstaan – van gewone jongen tot televisierechter”. Hierin opent hij niet alleen de deuren naar zijn jeugd en carrière, maar geeft hij ons ook een intieme blik in zijn persoonlijke leven.

- Advertentie -

Een liefdevolle relatie op de proef gesteld
In 2019 kreeg de echtgenote van Mr. Visser te horen dat ze Alzheimer heeft. Deze diagnose bracht een golf van verdriet en realiteit met zich mee. Hij beschrijft het in zijn boek als: “Meneer Alzheimer had bij ons aangeklopt en had niet de intentie om ooit te vertrekken”.

Een onomkeerbare wending
Met zoveel liefde beschrijft Mr. Visser hoe hij liever zelf de ziekte op zich had genomen dan dat zijn geliefde Margot erdoor getroffen zou worden. “Hoe graag had ik gewild dat ik degene was die door deze ziekte was getroffen. Maar het lot besliste anders. Mijn geliefde vrouw Margot was het slachtoffer.” Ondanks de uitdagingen is zijn toewijding aan haar onwankelbaar. Nu verblijft Margot in een tehuis gespecialiseerd in dementiezorg, vanwege de progressie van haar ziekte.

Lees verder op de volgende pagina wat een van de moeilijkste momenten voor Mr. Visser was.

- Advertentie -
- Advertentie -
play-sharp-fill