Frank Lammers slacht Nicol af in voice-over Massa is Kassa!

Frank Lammers is de bekende voice-over van het Nederlandse televisieprogramma “Massa is Kassa”. In het programma volgt men onder andere het leven van ondernemer Peter Gillis en zijn voormalige vriendin Nicol Kremers. Hoewel het stel al geruime tijd uit elkaar is, is het seizoen van de realityshow nog niet afgelopen.

- Advertentie -

Op social media is te zien dat Nicol met andere mannen zoent tijdens carnaval en geld probeert te verdienen via TikTok. Ondertussen is ze op televisie te zien als de vriendin van Peter. Peter zelf lijkt de break-up al te hebben verwerkt en beweert op Valentijnsdag met wel 10 vrouwen te hebben gezoend. Dit alles biedt natuurlijk een uitstekende gelegenheid voor voice-over Frank Lammers om zijn commentaar toe te voegen.

In een recente aflevering zien we Peter en Nicol op zoek naar een luxe camper. Terwijl Peter al snel tevreden is met het voertuig, vindt Nicol dat deze niet van alle gemakken is voorzien. Zo klaagt ze over een lelijke spiegel, het ontbreken van een aansluiting voor een centraal stofzuigersysteem, het onpraktische bed en het ontbreken van een vaatwasser en een fatsoenlijke douche. Dit alles leidt tot de nodige spanningen tussen het voormalige stel.

Bekijk de beelden op de volgende pagina!

- Advertentie -
- Advertentie -
play-sharp-fill