Gebruik deze handige tips om je parfum langer te laten ruiken

Parfum is een geweldige manier om je persoonlijkheid uit te drukken en een blijvende indruk achter te laten. Niets is echter frustrerender dan een prachtig parfum aan te brengen en het binnen enkele uren te zien vervagen. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige trucjes die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je parfum langer op je huid blijft zitten en je de hele dag door omhult met een heerlijke geur. Hier zijn 7 handige tips om je parfum langer te laten blijven:

Hydrateer je huid: Een goed gehydrateerde huid houdt geuren beter vast. Breng een ongeparfumeerde bodylotion of crème aan op je huid voordat je je parfum aanbrengt. Dit helpt om een vochtbarrière te creëren en zorgt ervoor dat het parfum langer blijft zitten.

- Advertentie -

Breng het aan op pulserende punten: Parfum reageert het beste op warme plekken op je lichaam, zoals de polsen, nek, achter de oren en de binnenkant van de ellebogen. Door het op deze pulserende punten aan te brengen, wordt de geur gestimuleerd en verspreidt deze zich geleidelijk.

Laagjes techniek: Gebruik de laagjes techniek om je parfum langer te laten blijven. Gebruik bijvoorbeeld een douchegel of zeep van dezelfde geurlijn en volg dit op met de bijbehorende bodylotion voordat je het parfum aanbrengt. Hierdoor zal de geur zich beter hechten aan je huid.

Lees verder op de volgende pagina!

- Advertentie -
- Advertentie -
play-sharp-fill