Met deze handige tips is het schoonmaken van jouw badkamer een fluitje van een cent!

Het schoonmaken en houden van je badkamer kan een erg vervelend klus zijn. Veel mensen zien hiertegen op, maar gelukkig hebben wij een aantal praktische en manieren gevonden om je badkamer schoon te maken. Het enige wat wij van je vragen is om out te box te denken.

- Advertentie -

Filter schoonmaken
In iedere ruimte in huis is het aan te raden om van boven naar beneden schoon te maken – dus ook in de badkamer. In veel badkamers zit er een filter in het plafond om stoom en koude lucht af te voeren. In zowel warme als koude lucht is ook stof aanwezig, daarom is dit filter vaak stoffig.

Probeer het filter in de badkamer los te maken, af te stoffen en af te spoelen onder de kraan. Maak het filter goed droog en plaats het filter terug in het plafond. Door te beginnen met het schoonmaken van het filter, voorkom je dat het stof zich alsnog door de hele badkamer verspreidt.

Zeepresten met olijfolie verwijderen
Witte zeepresten op de douchecabine en muren zijn lastig weg te halen. Maar niet met olijfolie. Neem bakspray (olijfolie spray bijvoorbeeld) en breng het aan op de plekken met zeepresten. Laat de olijfolie 5 tot 10 minuten inwerken en was het weg met koud water. Je zult direct een schonere douche zien!

Douchekop schoonmaken
Vul een boterham zakje met wat schoonmaakazijn en doe dit om de douchekop heen. Maak het vast met een elastiekje zodat het goed om de nek van de douchekop vast zit. Laat het een nacht inwerken en de volgende dag ziet de douchekop er zo goed als nieuw uit!

Op de volgende pagina ontdek je hoe je eenvoudig de afvoer kan ontstoppen en de voegen je badkamer schoonmaakt.

Pagina 1/2

- Advertentie -
- Advertentie -
play-sharp-fill

Plaats een reactie