Met deze verschijnselen kan je erachter komen of je allergisch bent voor stof

Allergische reacties worden niet noodzakelijk veroorzaakt door allergenen. In plaats daarvan ontstaan allergieën wanneer een vreemd stof wordt gedetecteerd door uw immuunsysteem, dat vervolgens antilichamen vrijlaat. Deze antilichamen kunnen uw huid ontsteken, uw neusholtes en luchtwegen verstoppen en uw spijsverteringssysteem beïnvloeden. Stof, bijvoorbeeld, is een van de meest voorkomende allergenen.

- Advertentie -

Stof is echter niet één enkele stof. Het is een verzameling van willekeurige deeltjes, zoals bodem, kledingvezels, bacteriën, huisstofmij, dieren haren en huidschilfers. In feite wordt geschat dat de meeste mensen lijden aan huisstofmijtallergieën in hun eigen huis of tijdens bezoeken aan andere huizen, volgens de American College of Allergy, Asthma & Immunology (ACAAI). Ja, je hebt waarschijnlijk extreem kleine beestjes in je huis rondzweven. Maar maak je geen zorgen. Als je er niet allergisch voor bent, zullen ze waarschijnlijk geen problemen veroorzaken.

Als je niet zeker weet of je allergisch bent voor stof, zijn hier enkele tekenen die je kunnen helpen. Lees verder op de volgende pagina!

- Advertentie -
- Advertentie -