SUPERTIP:Dit is de goedkoopste supermarkt volgens de consumentenbond

De supermarkten van Dirk van den Broek hebben opnieuw de titel van de goedkoopste supermarktketen van Nederland gekregen, zo blijkt uit een recente prijspeiling van de Consumentenbond. In dit onderzoek werden 14 Nederlandse supermarktketens vergeleken op prijsniveau, en Dirk kwam als overtuigende winnaar uit de bus. De prijzen bij Dirk liggen maar liefst 11% onder het gemiddelde prijsniveau van andere landelijke supermarkten, terwijl concurrent Spar juist 20% boven dit gemiddelde prijsniveau uitkomt.

- Advertentie -

De prijspeiling van de Consumentenbond omvatte een inventarisatie van de prijzen van meer dan 100 basisboodschappen bij verschillende supermarkten. Hierbij werd gekeken naar het budgetmerk, en indien dit niet beschikbaar was, werd het huismerk als referentie gebruikt. Dirk van den Broek kwam wederom naar voren als de goedkoopste supermarkt voor basisboodschappen, met hun eigen merk “1 de Beste”.

Het is geen verrassing dat Dirk opnieuw als beste uit de bus komt. De supermarktketen heeft zich altijd onderscheiden door te kiezen voor de allerlaagste prijzen. Hun focus op scherpe prijsstelling heeft hen een trouwe klantenkring opgeleverd die bewust op zoek is naar de beste deals en waar voor hun geld.

Lees verder op de volgende pagina!

- Advertentie -
- Advertentie -
play-sharp-fill