VIDEO: In 1 uur tijd veranderde het van een date naar een butlers klus voor Hans in Lang Leve de Liefde!

Als je in Lang Leve de Liefde zit, ben je naar de liefde op zoek. Wie dat is, dat is natuurlijk heel persoonlijk. De programmamaker zoekt voor jou geschikte kandidaten op basis van de “eisenlijst” die je opgeeft.

- Advertentie -

Maar je moet natuurlijk ook voldoen aan de eisen van de ander of diens eisenpakket. Het is belangrijk om een ​​beetje met elkaar overweg te kunnen. Je hoeft niet dezelfde hobby’s te hebben. Maar het is natuurlijk altijd fijn om even te kunnen praten en met elkaar overweg te kunnen. We zien echter vaak dat types in LLDL vaak botsen. Bezoekers zijn over het algemeen excentrieke persoonlijkheden, wat uiteraard ten goede komt aan het aantal kijkers. Helaas zijn veel games er niet altijd mee te doen. We wedden dat onze volgende date ook geen match wordt.

Lees gauw verder op de volgende pagina!

Hans is het nieuwe hulpje van Chedwa in Leven de Liefde!
Hans heeft eerder verteld dat hij zich niet graag laat commanderen: “Weet je waar ik héél slecht tegen kan? Als mensen mij gaan commanderen!” Chedwa heeft daar echter niks mee te maken, zij is niet opzoek naar de liefde maar naar een hulpje voor de taakjes thuis.

Chedwa: “Hans… Zou jij die box willen pakken? Die staat in de sportruimte!” Hans gaat de luidspreker halen, wanneer Chedwa er niets mee doe zet Hans zelf maar wat muziek aan. Chedwa wilt uiteindelujk helemaal geen muziek horen. Chedwa heeft ook geen zin in licht: “Hans, zou jij die lamp voor mij uit willen doen…” Hans doet het licht wel even uit. Maar Chedwa heeft het koud, en dat moet Hans oplossen: “Hans, ik vind het een beetje koud hier…” Hans: “Ik heb een trui aan…” Chedwa weer: “Hans, zou je even thee willen maken?” Chedwa is niet tevreden: “Hans, hij mag wel ietsjes sterker hoor!” Hans, ren!

- Advertentie -
- Advertentie -