ZIEN: Fan van Samantha de Jong teleurgesteld na aankoop foto van 500 euro!

Samantha de Jong is terug na een lange afwezigheid. Er was een tijdlang niets meer van haar gehoord en er waren geruchten dat ze in de prostitutie terecht was gekomen. Onlangs kwam het bericht dat ze in een afkickkliniek was begonnen om zich te bevrijden van de prostitutie.

- Advertentie -

Volgens de media zou ze “bevrijd” zijn uit de prostitutie. De Jong heeft zelf gereageerd op haar huidige situatie, zeggend dat ze nooit meer “verboden middelen” zal gebruiken en dat ze de mensen die haar naar de afgrond hebben gebracht nooit meer wil zien. Ze voegde eraan toe dat ze zich vernederd voelde en dacht dat ze niets meer waard was. Op verschillende websites was de Jong te boeken voor verschillende opties, waaronder seks onder invloed.

Bekijk de pikante teleurstelling op de volgende pagina..

Gelukkig is De Jong in staat geweest om afscheid te nemen van deze zorgwekkende situatie. Ze heeft besloten om het roer om te gooien en voor zichzelf te beginnen. Op een bekende website voor “Alleen Fans” is ze nu bezig om een “fanbase” op te bouwen.

Voor het bedrag van 1500 euro per maand krijg je onbeperkte toegang tot foto’s en video’s die ze voor je maakt. Als je op je centen moet letten, kun je ook voor goedkopere opties gaan. Zo kost een enkele video ongeveer 900 euro en een foto 500 euro. Een “fan” heeft inmiddels een aankoop gedaan en is behoorlijk teleurgesteld in zijn aankoop. We vermoeden dat de verkoop niet heel hard is gegaan, want de prijzen zijn nu gedaald naar 50 tot 200 euro. Koopje!

- Advertentie -
- Advertentie -