ZIEN: Met deze simpele truc krijg jij je kinderen met oud jaar vroeg in bed

Steeds meer ouders adopteren een groeiende nieuwjaarsavond-trend waarbij ze hun peuters laten denken dat het middernacht is, terwijl het eigenlijk veel vroeger is. “Als je kleine kinderen hebt, laat dit je teken zijn om ze op nieuwjaarsavond in feestelijke kleding te laten steken en om 8 uur ’s avonds het aftellen van het afgelopen jaar op YouTube op de tv te zetten”, schreef de moeder van twee Jamie Rose deze week in een virale TikTok.

- Advertentie -

Rose gelooft dat deze geniale throwback-hack ouders in staat stelt om van de feestdag te genieten zonder dat drukke kinderen rondrennen. En ze hoeven de volgende dag ook niet chagrijnig wakker te worden. Andere slimme ouders doen ook mee met de pret. “Zo kun je je kinderen op nieuwjaarsavond vroeg naar bed lokken… speel het aftellen van vorig jaar af”, suggereerde een alleenstaande moeder.

“Dit is de ALLERBESTE hack voor ouders om nieuwjaarsavond door te brengen met kleine kinderen! Help ze om het te vieren terwijl ze toch om 8 uur naar bed gaan door ‘New Year’s Eve Countdown Kids’ te zoeken”, deelde een enthousiaste ouder donderdag op TikTok. Roses briljante uitzending kreeg 582.000 views, met ouders die enthousiast waren om deze traditie uit te proberen. Bekijk de video op de volgende pagina!

- Advertentie -
- Advertentie -