ZIEN: Thalia uit B&B Vol Liefde wordt afgerekend op haar verleden..

- Advertentie -

Hoewel B&B Vol Liefde niet meer op tv te zien is, blijft het internet bruizen van de verhalen rondom de deelnemers. Dankzij de populariteit van het programma zijn veel van hen een bekend gezicht geworden in Nederland. Maar met de opkomst van ‘juicekanalen’ krijgen deze mensen ook te maken met intensieve online onderzoeken. Elke romance en elk conflict wordt gedetailleerd geanalyseerd. Eén van de deelnemers die de aandacht trok, was Thalia. Wat is er eigenlijk met haar gebeurd na haar korte avontuur bij Leendert?

Thalia’s liefdesavontuur
Thalia had een korte en tumultueuze tijd bij Leendert, met wie ze al snel niet meer welkom was vanwege haar keuze om niet direct samen te slapen en te douchen. Echter, het lijkt erop dat Thalia’s zoektocht naar liefde niet voor niets was. Ze heeft nu een relatie met Harry, die eerder te zien was bij B&B-eigenaresse Debby. Het nieuws over hun relatie kwam naar buiten toen foto’s van hen samen verspreid werden via de juicekanalen.

Thalia’s verleden onder de loep
Maar zoals vaak gebeurt met roem, komen ook de schaduwkanten naar voren. Er zijn nu wat zorgwekkende verhalen over Thalia die de ronde doen. Yvonne Coldeweijer deelde enkele van de verhalen die ze had gehoord.

Lees verder op de volgende pagina!

- Advertentie -
- Advertentie -
play-sharp-fill